Limo Servis Beograd


Elegantno, sigurno i tačno na vreme

Limo Servis BGBest4you je agencija koja se bavi uslugom prevoza putnika luksuznim automobilima širom zemlje i sveta. Postojimo više od deset godina i na tržištu se izdvajamo po kvalitetu, tačnosti i posvećenosti svakom klijentu.

Na nas se možete osloniti bilo kad i bilo gde. Iza nas stoji veliko iskustvo i konstantna angažovanost celog stručnog tima na unapređenju uslova luksuznog prevoza i pružanju najkvalitetnije usluge našim klijentima.

Pored kvalitetne usluge, punu pažnju posvećuje bezbednosti naših putnika. Sva naša vozila su redovno servisirana i kontrolisana od strane nadležnih službi. Osim toga, naši vozači su iskusni profesionalci koji govore engleski i nemački jezik, kao i jezike zemalja u okruženju. Uredno poseduju sve potrebne domaće i međunarodne dozvole i licence.

Limo Servis za sve prilike

Naša delatnost obuhvata iznajmljivanje limuzina sa vozačem za razne svečane prilike; svadbe, mature, razne proslave godišnjica i jubileja.

Takođe, kod nas možete iznajmiti limuzinu sa vozačem sa sve poslovne prilike; sastanke, kongrese, međunarodna okupljanja i druge specijalne događaje.

Pored toga u naše usluge spadaju aerodromski transferi, razgledanje grada, kao i grupna i individualna putovanja.

Kod nas možete iznajmiti limuzinu sa vozačem za svaku priliku. Dobićete kvalitetnu i profesionalnu uslgu po najpovoljnijim uslovima i ceni.

Razlozi zašto da odaberete Limo Servis BGBest4you

• profesionalizam i decenijsko iskustvo;
• visoki sigurnosni standardi prevoza putnika;
• iskusni i licencirani vozači;
• luksuzna, sigurna i elegantna vozila;
• najbolji odnos cene i kvaliteta.

Limo Servis Beograd


BGBest4you ja vaš pouzdan partner za putovanja. Možemo odgovoriti na sve važe zahteve i odmah se pobrinuti da dobijete siguran i luksuzni prevoz po najvišim standardima.

Naš luksuzni vozni park i profesionalni vozači na raspolaganju su vam 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Pozovite nas i rezervišite prevoz kojim dobijate uvek više.

BGBest4you Limo servis vam pruza mogucnost i placanjem platnim karticama

limo seris beograd
Tagovi: Limo servis, Limo servis Beograd, Limo servis iznajmljivanje limuzina, limo servis prevoz sa i do aerodroma, Limo servis razgledanje grada, razgledanje Beograda, Limuzine za vencanja, Limuzine za svadbe, Limuzine za mature, Iznajmljivanje limuzine za maturu
airport transfer belgrade

Limo Servis Beograd


Pronadjite nas na drustvenim mrezama:

© 2016 Limo Servis Beograd. Sajt dizajnirao i izradio DD