Limo Servis - Sofer Servis


Vama na usluzi

limo servis beograd
Šofer servis Fontana nudi vam uslugu iznajmljivanja luksuznih vozila sa vozačem za sve svečane prilike, aerodromske transfere, razgledanje grada ili bilo koju drugu priliku. Naši vozači poštuju vaše vreme i privatnost, govore više jezika i obučeni su da vam pruže svu potrebnu pomoć i podršku.

Naš Šofer Servis dostupan vam je 24 h dnevno, svim danima u nedelji. Pozovite nas i mi ćemo vas prevesti sigurno i udobno na bilo koju lokaciju u zemlji i okruženju. Sva naša vozila su potpuno tehnički opremljena za bezbednu i komfornu važnju a naše osoblje spremno je da izađe u susret svim vašim željama i potrebama.

Razlozi zašto da izaberete Šofer Servis Fontana


Profesionalizam i iskustvo

Decenijsko iskustvo našeg tima, profesionalni pristup i posvećenost svakom pojedinom klijentu, garant su kvalitetne usluge bez premca. Dolazimo tačno na vreme na naznačenu adresu i prevozimo vas do željene lokacije u najkraćem roku.

Dozvole i licence

Svi naši vozači poseduju sve potrebne domaće i medjunarodne dozvole i licence. Naše osoblje obučeno je za reagovanje u kriznim i teškim situacijama kao i u pružanju prve pomoći.

Visoka radna etika

Ljubaznost, diskrecija i komunikativnost našeg osoblja stoji vam na raspolaganju u svim prilikama. Poštujemo vašu privatnost ali ako ste raspoloženi za razgovor tokom vožnje naši vozači rado će popričati sa vama i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Multijezičnost

Sa nama ćete se lako sporazumeti. Naši vozači i osoblje govore sve poznate svetske jezike, kao i jezike zemalja u okruženju.

Obavezan Dress Code

Poštujemo svečani i poslovni Dress Code, a možete se odlučiti i za opušteniju varijantu ukoliko želite. Bonton, kultura ophođenja, predusretljivost su standardi od kojih ne odstupamo.

Kontaktirajte nas i proverite informacije o dostupnosti vozila i uslovima najma. Sa nama dobijate najbolju uslugu uz najpovoljnije uslove.

Limo servis Fontana vam pruza mogucnost i placanjem platnim karticama

limo seris beograd
Tagovi: Limo servis, Limo servis Beograd, Limo servis iznajmljivanje limuzina, limo servis prevoz sa i do aerodroma, Limo servis razgledanje grada, razgledanje Beograda, Limuzine za vencanja, Limuzine za svadbe, Limuzine za mature, Iznajmljivanje limuzine za maturu
airport transfer belgrade usluge mini bagerom

Pronadjite nas na drustvenim mrezama:

© 2016 FONTANA LIMO SERVICE. Sva prava zadržana. Web Design by STUDIO DD