+381 60 5093003 office@airporttransfer-limo.rs

O Nama

Limo Servis Fontana

Limo Servis Fontana

Limo Servis Fontana je vrhunski pružalac luksuznih usluga limuzinskog prevoza, posvećen pružanju nezaboravnog iskustva svim svojim putnicima. Sa fokusom na kvalitetu, udobnosti i profesionalnosti, naš tim stručnih vozača i modernih vozila osigurava da svaka vožnja bude sigurna, udobna i elegantna. Bilo da je u pitanju posebna prilika, poslovno putovanje ili transfer do aerodroma, Limo Servis Fontana je tu da ispuni sve vaše potrebe za limuzinskim prevozom.

20+
Vozila u ponudi
1200+
Zadovoljnih klijenata
100+
Kompanija sa kojima sarađujemo
12
Profesionalnih vozača

ISKUSNI VOZAČI SAMO ZA VAS

U Limo Servisu Fontana, verujemo da je kvalitet vožnje podjednako važan kao i luksuz vozila. Zbog toga smo pažljivo odabrali i obučili naše vozače kako bismo vam pružili sigurno, udobno i elegantno iskustvo tokom svake vožnje. Naši iskusni vozači su stručni, ljubazni i profesionalni, uvek spremni da vam pruže vrhunsku uslugu i udovolje vašim potrebama. Bezbednost i zadovoljstvo naših putnika su nam najvažniji, zato se opustite i uživajte u vožnji dok se brinemo o svakom detalju.

Zakaži vožnju
Fontana Limo Servis vam nudi

Limo Servis za Poslovna putovanja

Naš luksuzni limuzinski servis pruža vrhunsku udobnost i profesionalnost za sve vaše poslovne potrebe. Bez obzira da li putujete na sastanak, konferenciju ili aerodrom, naše iskusno osoblje će se pobrinuti da vaše poslovno putovanje bude udobno i bez stresa. Naša moderna i dobro održavana vozila omogućavaju vam da stignete na odredište u stilu i sa stilom. Rezervišite svoje poslovno putovanje danas i iskusite vrhunsku uslugu koju pružamo.

Fontana Limo Servis vam nudi

Limo Servis za venčanja i mature

Vaše venčanje je poseban dan koji zaslužuje poseban tretman, zato smo tu da vaš dan učinimo još posebnijim. Naši luksuzni automobili i iskusni vozači će se pobrinuti da se osećate kao pravi kralj i kraljica na vašem venčanju. Bez obzira da li želite da se vozite do crkve, matičara ili svadbene proslave, naša vozila će vam pružiti udobnost i eleganciju koju zaslužujete. Rezervišite svoju vožnju i uživajte u luksuzu na najvažniji dan vašeg života.

Fontana Limo Servis vam nudi

prevoz sa i do Aerodroma

Naš luksuzni limuzinski servis pruža pouzdan i udoban prevoz do i sa aerodroma, prilagođen vašim potrebama. Bez obzira da li putujete poslovno ili privatno, naše iskusno osoblje će se pobrinuti da stignete na aerodrom na vreme i bez stresa. Naša vozila su moderna, udobna i dobro održavana, pružajući vam sigurnost i udobnost tokom putovanja. Rezervišite svoj prevoz do aerodroma i uživajte u profesionalnoj usluzi koju pružamo.

Kakve su cene?

Ne brinite. Pružamo vrlo povoljne ponude i najkonkurentnije cene samo za vas.
Cenovnik